Eladó lakás Budapest VIII. ker, 87.900.000 Ft, 140 négyzetméter
87,9 mFt
Budapest VIII. ker,
eladó lakás
Méret:
140 négyzetméter
Szobák:
3
Építési mód:
Tégla
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
lakás
Település:
Budapest VIII. ker
Alapterület:
140 négyzetméter
Ár:
87.900.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10125905
Szobák száma:
3
Fűtés jellege:
cirkó
Kilátás:
utcai
Ingatlan leírás
A JÓZSEF utcában lévő művészházban eladóvá vált egy tágas, NAGY TEREKKEL rendelkező, VILÁGOS, felújított állapotú, élhető méretű lakás.

A NAPPALI + 2 HÁLÓSZOBA mellett, a korábbi félszoba kibontásával egy külön ÉTKEZŐ rész, egy fekvő GALÉRIA, alatta az egyik hálószobához kapcsolódó GARDRÓB helyiség került kialakításra.

A fürdőszobában a tusoló mellett nagyméretű JACUZZIS kád kényezteti a lakás új gazdáját.

A ház érdekessége az udvar mélyén található MŰTEREMHÁZ és MŰVÉSZKERT, amelyben szobrászok, festők nemzedékei éltek és dolgoztak az elmúlt 100 évben. A teljesség igénye nélkül: M. Szűcs Ilona festő- és éremművész, Maróti Géza építész, szobrász, festő, iparművész (Zeneakadémia, Gresham-palota szobrok), Martsa István szobrász- és éremművész, Cserepes István festőművész, Ferenczy Béni, Szabó Zoltán stb. Az itteni kőfaragó műhelyben faragták többek között a Bazilika köveit is.

Amennyiben önnek is megdobogtatja szívét és lelkét az élő múlt, cserébe korhű módon bevállalva egy sétát a 3. emeletre és mindezt a körúttól pár perc sétára, akkor hívjon most és szinte azonnal költözhet is. Várom hívását!

Ez az ingatlan a "Hűség csomag" megbízási portfólióhoz tartozik.
Érdeklődés
Géczy Csaba
Az értékesítő:
Géczy Csaba
Otthon Centrum - Bródy
+36 70 388 5791
 
 
 
 
 
 
Küldés