Eladó lakás Budapest VI. ker, 94.900.000 Ft, 68 négyzetméter
94,9 mFt
Budapest VI. ker,
eladó lakás
Méret:
68 négyzetméter
Szobák:
3
Építési mód:
Tégla
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
lakás
Település:
Budapest VI. ker
Alapterület:
68 négyzetméter
Ár:
94.900.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10038948
Szobák száma:
3
Kilátás:
utcai
Ingatlan leírás
Az Andrássy útba torkolló Rózsa utca Budapest szívében helyezkedik el, mágnesként vonzva az igazi lakáspiaci ínyencségekre vágyókat. Az épület letisztult homlokzata messze kitűnik az ódon épületek közül, előre jelezve, hogy itt bizony nem egy tucatházzal van dolgunk. A tekintetet megragadó épület azonban nemcsak külsejében különcködik, hanem belső felszereltsége is meglehetősen eltérő a megszokott társasházak tartalmához képest. Az okos technológiával ellátott otthon ugyanis XXI. századi technológiát csempészik a lakók életébe, lakásaiban jóformán minden vezérelhető okos telefonnal, így például az elektromos hálózat, a fűtés, a klíma, az árnyékolás és a biztonsági rendszer is.

A saroktelek nagyszerű lehetőséget teremtett az építészek számára, hogy nagyvonalú, közel két szint belmagasságú lobbyt, a megérkezés egyszerre reprezentatív és otthonos terét hozhassák létre a bejárati üvegfal mögött. Exkluzív kialakítás, nemes anyagok határozzák meg a hotelszerű hangulatú, öt méteres belvilágú fogadótér belsőépítészetét.

A Világörökség részét képező patinás 6. kerületi Andrássy úton sétálgatva szinte érezzük a századfordulós Pest nagypolgári szellemiségét, a lakás a Diplomatanegyed határán, a Városligettől, Budapest egyik legzöldebb parkjától és a Király utcától pár perces sétára található. Remek közlekedési ellátottsággal rendelkezik (M1-es metró, 4-6-os villamos, 70, 73, 78, 76-os troli) és minden igényt kielégítő szolgáltatási környezet is jellemzi: üzletek, éttermek, boltok, szolgáltatók a közelben találhatóak. A legmodernebb okosotthon megoldásokkal kialakított lakások ideális befektetést jelentenek, magas hozam mellett.

A teremgarázsban található gépkocsibeálló elektromos jármű feltöltéshez szükséges kiépítést is kapott, így fokozva a XXI. századi modern életérzést.
Érdeklődés
Lőrincz Albert
Az értékesítő:
Lőrincz Albert
Otthon Centrum - Bródy
+36 70 461 9351
 
 
 
 
 
 
Küldés